Zakelijk kopen

Zakelijk e-steps, e-scooters en e-brommers aankopen is zeker ook mogelijk bij Wheels!

Een e-step of e-scooter is er ook voor uw bedrijf

Elektrische steps of scooters kunnen een absolute meerwaarde zijn voor uw bedrijf. Misschien moeten u of uw werknemers verschillende keren per dag eenzelfde traject afleggen? Of van één locatie naar de andere? Hebt u een distributiecentrum, grote werkplaats of magazijn, meerdere filialen, een buitendienst, een buitenterrein waarover grotere afstanden moet gewerkt worden, ...? Denk ook eens aan elektrisch!

Deze voertuigen zijn ecologisch én economisch! Ze laden eenvoudig op in het stopcontact en zijn stukken goedkoper dan bv een elektrische fiets. Ze zijn wendbaar en makkelijk te stockeren. Je kan de gereden trajecten volgen via de app. Ze zijn milieubewust en duurzaam. E-steps en e-scooters zijn eenvoudig te besturen, hebben een grote actieradius en zijn er in alle soorten en maten. Zij zijn dus perfect af te stemmen op wat uw bedrijf nodig heeft.

Deze 100% elektrische voertuigen zijn vrijgesteld van belasting op inverkeerstelling (BIV) en van de jaarlijkse verkeersbelasting.

Mobiliteitsbudget en woon-werkverkeer

De aankoop van een elektrische step of elektrische scooter kan ook deel uitmaken van het mobiliteitsbudget. Het zijn duurzame vervoersmiddelen die mogen opgenomen worden in pijler 2 van het budget. Niet enkel het voertuig zelf, maar ook alle verplichte uitrusting voor de bestuurder (en eventueel de passagier) komen in aanmerking voor opname.

Koopt de werknemer het voertuig aan via het mobiliteitsbudget? Dan is de aankoop volledig vrijgesteld van sociale zekerheidsbijdragen en belastingen.

Biedt u als werkgever het item aan als dienstvoertuig? Elektrische steps en scooters zijn als duurzame mobiliteitsoplossing een volledig aftrekbare beroepskost. De kosten kunnen afgeschreven worden over de economische levensduur.

Spring gerust eens binnen of stuur een mailtje voor een voorstel op maat!