Over ons

Bij Wheels Electric Mobility zijn we gepassioneerd door elektrische mobiliteit. Wij verkopen elektrische steps, elektrische brommers, elektrische scooters, hoverboards, valbeschermingsmiddelen en accessoires. Je vindt bij ons alle kleuren, maten en prijsklassen, zowel voor dagelijks als off-road gebruik. We zijn officiële dealer van verschillende hoog aangeschreven merken, vaak exclusief voor de regio ten noorden van Antwerpen. Zo bieden we o.a. Segway,  Red Bull Racing, KAABO, VSETT en nog heel wat andere merken aan. Omdat we de trends van kortbij opvolgen breidt ons assortiment voortdurend uit. Je kan je voertuig bij ons ook personaliseren met een logo of een ander design. We zijn er zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten.

In onze showroom in Wuustwezel kan je terecht voor gespecialiseerd en eerlijk advies, het bekijken én testen van jouw voertuig naar keuze, de aankoop en de service/onderhoud. Je kan bij ons ook eenvoudig online bestellen en je aankoop laten leveren of bij ons afhalen. Als je achteraf toch nog vragen hebt, ben je ook welkom om een mailtje te sturen, te bellen of even binnen te springen. We willen een betrouwbare partner voor je zijn in jouw stappen in de elektrische mobiliteit.

Of je nu de overstap naar elektrisch maakt vanuit het belang van duurzaamheid, omwille van het comfort, omdat het mooie voertuigen zijn, omdat het de toekomst is, of omdat het binnen je mobiliteitsbudget past,... Wheels staat voor je klaar!

 

 Buitenaanzicht